Transport Moloz Ieftin Bucuresti Sector 2

Locuiti in Bucuresti in Sectorul 2 si renovati sau construiti ? Apartamentul sau curtea casei este plina de moloz sau resturi de materiale ? Trebuie sa scapati de ele cat mai repede si cat mai ieftin iar de aici ne ocupam noi. Apelati cu incredere la serviciile firmei noastre de transport moloz. Lucram ieftin, rapid, suntem punctuali si nu in ultimul rand – lucram inclusiv in weekend!

transport moloz ieftin

Ne sunati la numarul 0785 300 400 si vom trimite la adresa dvs. o autobasculanta, echipata cu saci si alte echipamente care fac incarcarea si transportul de moloz mult mai sigure, mai simple si mai rapide. Nu trebuie sa va faceti griji pentru nimic, ne ocupam inclusiv de incarcarea sacilor si eventual transportul acestora pe scari. Totul se face in conditii sigure, fara a polua mediul inconjurator.


Aveti nevoie de pamant pentru a umple golurile fundatiei ? Aducem la comanda pamant de umplutura, nisip, pietris sau pamant pentru flori, oriunde in Bucuresti si judetul Ilfov. Avem autobasculante in Sectorul 1, Sectorul 2, Sectorul 3, Sectorul 4, Sectorul 5, Sectorul 6, ce acopera toate zonele din oras si care pot ajunge la dvs. in cel mai scurt timp de la apel.

Sunati-ne: 0785 300 400